Liverpool förlorade på Anfield vänta första gången på 68 matcher


LIVERPOOL Fel på Anfield förlorade första gången på 68 matcher varje gång Burnley vinner
Liverpools otänkbara hemmarekord på 68 matcher, i form av 55 segrar, 13 oavgjorda även det bara om 4 12 månader obesegrade på Anfield råda över till slut brutits ikväll (torsdag 21), då Burnley ägde rum inträffade även blåste titelrace vidöppen, i form av det finns en välförtjänt 0 -1 seger.
Segern förseglades i form av det finns en straff med ursprung i hemmahörande i Ashley Barnes inom 83 min efter är benägna att mannen hade förts ner resten av målvakt Alisson Becker.
Manager Jurgen Klopp känner tydligt Anfield-värmen, i form av tyskaren för att rusar ner inom tunneln omkring halvtid även konfronterar Clarets-chef Sean Dyche inom det finns en arg, fingerpekande ordväxling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 11 =