FIFA såväl som UEFA förklarar “krig” i opposition att det finns en framtida europeisk superliga


FIFA såväl som UEFA förklarar “krig” i opposition att det finns en framtida europeisk superliga – varningsspelare för att deltar inom den konkurrensen kommer att få för att inte tillåtas inom deras!
FIFA och så de sex förbunden (UEFA, AFC, CAF, CONCACAF, CONMEBOL såväl som OFC) upprepade “bestämt” inom ett pressmeddelande är benägna att skapandet resten av det finns en sluten europeisk “Fantastiskt League” -tävling resten av säkert eu golfutrustning för att inte jag skulle inte erkännas resten av varken FIFA eller respektive förbundet.
”Inom på detta avseende medger förbunden FIFA Club World Cup, inom sitt nuvarande såväl som nya format, för att den den som världen klubbtävlingen när, medans FIFA medger klubbtävlingarna för att organiseras resten av förbunden för att de som den som klubbens kontinentala tävlingar,” fortsatte uttalandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + eighteen =