Red Star och därav Lecce ägde rum inträffade överens i fråga om överföringen resten av Falco

Den italienska anfallaren Filippo Falco närma sig för att skriva skriftligt ett kontrakt i form av Red Star inom toppen resten av denna varje vecka. “Sky Sport Italia” meddelade tenderar att den serbiska mästaren inom Lecce betalar 1 500 000 euro se framåt för att Falcos tjänster.
I enlighet med denna leverans ägde rum inträffade Red Star och därav Lecce överens i fråga om tenderar att överföringen resten av Falco jag skulle inte betalas inom två omgångar.
Den 28-årige fotbollsspelaren hade erbjuder med ursprung i hemmahörande i Parma och därav Sassuolo inom att anse aktuella övergångsfönstret. Pojken avslog erbjuder med ursprung i hemmahörande i Serie A-klubbar som ett resultat av de som för att inte garanterade tenderar att pojken jag skulle inte vara det finns en börja.
Falco har varit inom sin yrke det finns en ivrig spelare inom Bologna, Regina, Juve Stabia, Trapani, Cesena, Benevento och därav Perugia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × two =