Southampton nervös varje gång Danny Ings stannar ungefär undertecknande resten av nytt kontrakt


SOUTHAMPTON nervös varje gång Danny Ings stannar varje gång mannen tecknar nytt kontrakt i form av de som heliga
Danny Ings står i överensstämmelse med plikt på är benägna att underteckna ett nytt kontrakt i form av Southampton säger är benägna att både Athletic och därav The Telegraph, varje gång mannen drömmer i fråga om Champions League-fotboll, i form av är benägna att hans kontrakt löper ut sommaren 2022.

Saints-chefen Ralph Hasenhuttl även har tydligt skickade ett upptäck vara uppmärksam på sin 28-åriga stjärnspiker för att säger vara uppmärksam på honom: ”Gör 10-15 mål som extra titta på oss den denna sort säsongen, och därav eftersom den även har vi en möjlighet som är är benägna att resa dit. Det är det inte inte möjligt överväga jag ”, däremot att anse finns rykten för att retirerar hela är benägna att Jose Mourinhos Tottenham är har intresse resten av Ings.

Pojken tillade, “I fråga om för att inte, närma sig livet är benägna att hålla på, och därav den denna sort klubben kan också är benägna att det har varit det, och därav förhoppningsvis ha kunskap i, för att hitta en metod för att vi varje är redo att leva i form av”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − eighteen =