Topshop stänger 31 butiker som orsakar förlusten av 741 jobb troligen orsak 1400 konsumenter gav 1.5 i betyg

Svenska kunder berörs när Topshop ett av England’s största varumärken och världskända modebutik även för svenska konsumenter. England stänger 31 butiker som orsakar förlusten av 741 jobb möjligen orsak 1400 konsumenter gav 1.5 i betyg.

PHILIP Green’s Arcadia Group handlar om på tenderar att stänga 31 butiker för att trigga förlusten resten av 741 jobb

Gruppen hade cirka 444 brittiska butiker när som helst den kollapsade inom administrationen inom den tipsa resten av november genom användning av de som mest uppdaterade stängningarna, för att först rapporterades resten av The Times , för att jag skulle inte omfatta 21 ‘Outfit’ -butiker. Butikerna öppnas för att inte gång när som helst låsning även har upphävts, vilket leder till 741 jobbnedskärningar.

Outfit-kedjan säljer en blandning av merchandise ifrån gruppens olika logotyper genom loppet av ett tak, i huvudsak på område av utomhus stan. Administratören Deloitte utnämndes initialt måndagen den 30 november med avsikt att hantera med den sviktande verksamheten – för att består av Topshop, Wallis, Evans, Topman, Dorothy Perkins och därav Burton och därav sök efter ändå konsumenter se framåt för att någon person eller så mycket som gruppen.

Tidsfristen se framåt för att princip gick ut på måndag och därav Next ledde loppet med avsikt att köpa Topshop ur administrationen.

Deloitte, administratörer se framåt för att Arcadia Group , sålde Evans modemärke ytterligare den australiska återförsäljaren City Chic Collective inom december inom det finns en affär på 23 tiotusentals £ för att exkluderar dess 25-starka butiksnätverk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 − four =