I 10 år har Amazon investerat 5,8 miljarder euro i Italien nu kommer de att skapa 1100 nya jobb kommande tre åren

Amazon tillkännager planer på är benägna att öppna två nya logistikcenter  inom Italien inom 12 månader.

Amazon öppnar två nya logistikcenter inom Italien inom 12 månader att tillägga investerar genom 230 miljoner euro, även har världens grandios online-återförsäljare meddelat. Genom användning av den 2 nya knutpunkterna – ett distributionscenter inom den nordvästra metropolen Novara att tillägga ett prestation centrum närbelägen metropolen Modena – uttalas Amazon är benägna att på detta närma sig är benägna att skapa 1100 nya jobb titta på den italienska ekonomin hela de som kommande tre åren.

“Amazon av konstant är benägna att utöka sitt logistiknätverk som ett sätt att tillgodose den stigande behov hos köpare, bredda produktvalet att tillägga stödja de som små att tillägga medelstora som företag för att även har beslutat är benägna att lossa sina merchandise via Amazon-logistik”, säger gruppen inom ett tillkännagivande.

Amazon även har redan investerat cirka 5,8 miljarder euro inom Italien av den anledningen som verksamheten startade titta på 10 12 månader av den anledningen som. Dessa dagar sysselsätter att iaktta 8 500 personer inom landet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + nine =