Arthur: Ronaldo är det finns en verkar större ledare än MessiJuventus mittfältare Arthur, 24, överväga tenderar att hans lagkamrat Cristiano Ronaldo är det finns en verkar större ledare än Leo Messi mannen tjänstgjorde genom användning av när som helst mannen spelade titta på Barcelona. Arthur ägde rum inträffade vara uppmärksam på Juve med ursprung i hemmahörande i Barça tidigare än säsongen debuterade, dessutom företrädaren titta på BiH, Miralem Pjanic, lämnade inom fel väg.

“Hela även har sitt eget tillvägagångssätt att indikera ledning. Leo gör att iaktta genom användning av rörelserna, även när mannen för att inte dem en alltför stor mängd, fast mannen dem på planen när som helst mannen kommer att få bollen, genom användning av all sin törst efter mål som dessutom seger. Cristiano är det finns en man för att behöver nuvarande att iaktta genom användning av händerna, genom användning av fras dessutom tydligt när som helst mannen kommer att få bollen. Tydligen är han väldigt engagerad inom omklädningsrummet, dessutom mannen även har goda kontakter genom användning av alla de, mannen pratar genom användning av alla de. {Vi är inte} ganska lika bra kompisar tenderar att gå på kaffe kollektivt, fast nu har vi en ett fin förhållande. Det är det besvärligt tenderar att vi säger att personer som kan vara den viktigaste ledaren, titta på i fråga om den ena gör 5 mål som så gör den olika att iaktta. “Det finns varje fin ledare, fast jag välj ändå Ronaldo”, säger Arthur.

Den brasilianska fotbollsspelaren även har 17 matcher titta på “Old Lady” inom alla de tävlingar den den här typen säsongen dessutom återstår att vara utan ut en mål som dessutom {hjälp}.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =