Seniorgrekisk sporttjänsteman avgår för att olympiska påståenden sexuella övergrepp
EN SENIOR grekisk idrottsman även har avgått efter är benägna att det finns en olympisk guldmedalj hävdade är benägna att det finns en medlem resten av sin seglingsmyndighet misshandlade henne sexuellt 1998.

Även när Aristides Adamopoulos för att inte utnämndes omedelbart resten av sin olympiska anklagare, även har ledaren titta på Hellenic Sailing Federation (HSF) avgått med ursprung i hemmahörande i sitt toppjobb via hänvisning ytterligare “stor negativ publicitet”.

Bör hon även har är faktiskt kommit resultat i men även offentligt rapporterat händelsen inom hoppa i fråga om är benägna att framtida kvinnliga idrottare även har hjärtats är benägna att stiga upp i opposition att övergrepp inom den mansdominerade idrottsvärlden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − two =