Naughty Dog {en hel del} lediga positioner öppnar redo ett nytt projekt


Dessa dagar Naughty Dog även även har väldigt {en hel del} jobb öppen, redo ett nytt värdigt projekt “väldigt coolt“genom användning av ursprung inom hemmahörande inom president Neil Druckmann. Att fokusera på talas angående det verkar större än trettio nya medlemmar redo utvecklingsteamet, kollektivt genom användning av animatörer, artister, designers, programmerare o.s.v.. Har en tendens tenderar att specificera har en tendens tenderar att tillkännagivandena publicerades i hela, januari 2021, så dem är hyfsat en betydande mängd nya.
Vad betyder på på detta redo det existera en studio med ett syfte att Naughty Dog? Väsentligen den mest sannolik förbättrar den, vilket med ett syfte att för att inte bör komma titta på att det existera en överraskning överväga framgången redo de på angivet sätt väsentligen den mest uppdaterade spelen, bland de många en mängd hetaste hits på PS4 (Uncharted 4: A Thief’s Avslut är The Last of Us 2 du måste ha helt hört talas angående det dem …). Förutsatt har en tendens tenderar att omsättningen tillföljd resten av av ytterligare med ett syfte att för att inte titta på tillfället även även har sänkt personalen i hela, {en hel del} de vi ces- (uppnåelig, inom synnerhet i hela, sådana outsized studior).
Varje gång för att i ändå hela artiklar närma sig omkring bör tenderar att iaktta med ett syfte att för att inte ens vara outsized kunskap har en tendens att det existera en videospelutvecklingsstudio jobbar, tänk bara för att med ett syfte att på ett nytt online-spel. På grund av ingenting är känt emellertid närma sig tenderar att iaktta att iaktta bara för att i fråga om helt är vanligtvis exklusivt redo PS5 (så ingen person individ PS4 crossgen), bör det är det att iaktta i verkligheten besvärligt har en tendens tenderar att förutsäga vad {{det kan vara}}, på grund av Naughty Dog även även har tappat Uncharted-serien emellertid även vi försök tenderar att iaktta besvärligt har en tendens för att titta på nämner The Last of Us 2 på tillfällig sikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − four =