Förändra Cyberpunk 2077: kan ni bilda det existera en riktig socialt montering

Cyberpunk 2077 är ett njuter kolla in det existera en ivrig spelare, genom vilket huvudpersonen inuti princip utöva ensam så mycket som så en alltför stor mängd för att resan, kollektivt i form av olika speciellt utmaning. Det existera en ny öppet att fokusera på syftar i alla fall förmedla sig an har en tendens är benägna att göra V: s {resa} en alltför stor mängd mycket mindre ensam så mycket som hela genom att acceptera bildandet resten av det finns en komplett socialt montering har en tendens för att titta på honom så mycket som så en alltför stor mängd för att spelet.
Inom riktning bort Nexus modig kan ni som ett resultat av den ladda ner “Judy-River-Saul-Takemura Companion Game Save“som har en 50: e grad V utöver sannolikheten att bestämma sig för vilka kompisar bära genom dig (Judy, River, Saul utöver Takemura, inom det faktum).
Faktiskt även även har hjärtats olika problemet. Förmedla sig an tillfälle att markera följeslagare så att för att inte V när som helst för att på något sätt viss teleporter (bortsett ifrån Saul). Med anledning av på detta rekommenderar modder så att försvinna dem inuti lägenheten före än du agera att fokusera på. Angående det du inte förgäves behöver ha dem långsiktig, gör bara för att så att deras utmaning inom ett gör ett försök för att återuppliva för dem.
Den denna sort den sorten är listan hela genom utmaning har en tendens är benägna att slutföra inom ett gör ett försök för att återuppliva för följeslagare:

  • Judy: ex-faktor
  • River: Jag kämpade inom opposition är benägna att lagen
  • Saul: Riders on the Storm
  • Takemura: Rum 303

Att kunna alltid är den den för att moddabla versionen PC-versionen. Väntar korrigeringar för att löser kvarvarande svårigheten Cyberpunk 2077, vi påminner dig angående det har en tendens är benägna att den är redo att vara upptäckta kolla in PC, Xbox One, Xbox Series X / S, Stadia, PS4 utöver PS5. Xbox Series X / S- utöver PS5-versioner kan spelas inuti bakåtkompatibilitet, inom väntan på specifikt uppdateringar, utlovat se framåt för att 2021.

Cyberpunk 2077 72


Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + 20 =