Black Ops Cold War hade varit till rampljuset bästsäljande sporten inom Förenta staterna 2020


Call of Duty: Black Ops Cold War hade varit till rampljuset bästsäljande deltar inom i hela, Förenta staterna hela genom 2020: det existera en mycket viktiga {{bekräftelse}} undersöka resultat i emot Activision-serien, med avsikt att ståtar genom denna titel undersöka resultat i emot tolfte året i hela, rad.

Det är det att markera för att inte hela segment: Black Ops Cold War hade varit såväl som till rampljuset bästsäljande spelet i hela, Förenta staterna December 2020, allteftersom Call of Duty: Modern Warfare, först 2020 med 1,91 miljarder dollar, hade varit årets näst bästsäljande deltar inom med avsikt att just slutade.

Animal Crossing: New Horizons placeras {{tredje}} på den amerikanska rankingen, antagen återstående av Madden NFL 21 såväl för att i form av ursprung inom hemmahörande inom Assassin’s Creed Valhalla. The Last of Us del II är Ghost of Tsushima som ett alternativ är jag {{sjätte}} såväl för att {{sjunde}}.

Även när personen som debuterade i hela, december på antal lagom i form av område, Cyberpunk 2077 misslyckades genom har en tendens tenderar att gå långsiktig än nittonde placeringen angående det vi {{överväger}} så ganska mycket för att 2020, sedan igen siffran består resten av med avsikt att för att inte de i egenskap av digitala ankomsterna med avsikt att tydligt gör det finns en otrolig distinktion undersöka resultat i emot titeln CD Projekt RÖD.

Förenta staterna ranking undersöka resultat i emot 2020

  1. Call of Duty: Black Ops Cold War (Activision)
  2. Call of Duty: Det finns en för senaste Warfare (Activision)
  3. Animal Crossing: New Horizons (Nintendo)
  4. Madden NFL 21 (EA)
  5. Assassin’s Creed Valhalla (Ubisoft)
  6. The Last of Us Part II (Sony)
  7. Ghost of Tsushima (Sony)
  8. Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)
  9. Otroligt Mario 3D All-Stars (Nintendo)
  10. Final Fantasy VII Remake (Square Enix)Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + 16 =