På bara några få dagar vände Tecken att markera väsentligen den mest eftertraktade meddelandeprogrammet på planeten


På några dagar blev Signal det mest eftertraktade meddelandeprogrammet i världenSignalens rykte förbättrar nära (Fotografera: Shutterstock)


Miljontals folk hela i fråga om på planeten även har skapat konton inom Tecken messaging-appen de som mest uppdaterade de gånger, vilket gör den denna dag ta sig an den väsentligen den mest eftertraktade appen inom sitt formulär tillgänglig på marknaden.
Baserat på officiella skyldigheter, mellan torsdag men även söndag förra veckan, installerades Tecken-applikationen större än 7,5 tusentals och tusentals gånger. Efter spektakulära konsekvens på bara ett antal dagar även har en mängd ifrågasatt vad som kan vara anledningen till den rusar tillväxten resten av denna applikation.

Efter är benägna att WhatsApp-ägarna bestämde sig med ett syfte att ändra säkert användningsvillkor vänta tillämpningen men även därför avsevärt bryta i opposition att användarnas men även personuppgifternas privathetsgeneratorer märkte en mängd invånare, särdeles inom de som av länder som genom vilket WhatsApp är den överlägset väsentligen den mest för att använda sig av tillämpningen, Tecken för att ett idealiskt av olika.

Applikationens rykte bidrog såväl som resten av kändisar för att Elon Musk, för att inte för länge sedan publicerade ett upptäck på Twitter men även uppmanade medborgarna är benägna att för att använda sig av denna applikation.


Signalhoppet {följde} efter protesten inom Washington men även valet resten av de som tekniska “outsized 4” {att förbjuda} arbetet genom användning av Parler-applikationen, för att har varit populär bland Donald Trumps anhängare.

Nyfiken är är benägna att ägaren ta sig an Tecken sanningen är är bland grundarna resten av WhatsApp, Brian Acton, för att lämnade affärsrörelsen 2018.

Den viktigaste det goda med Tecken-applikationen jämfört genom användning av relaterade, bör en betydande mängd extra väl gillade syften är sanningen det alla de meddelanden krypteras på ett visst betyder men även ingen person {tredje} part är redo att få åtkomst till dem med ett syfte att för att använda sig av den vänta säljer eller olika ändamål. Avsändaren men även mottagaren resten av meddelandet är de som den som personer för att även har uppfattning inom innehållet inom meddelandena.

Ändå den det stora ökningen resten av kunders orsakade dessutom säkert svårigheten vänta affärsrörelsen självt, så verifieringskoderna vänta nya kunders försenades genom användning av ett antal dagar. Bolagen poängterade är benägna att på detta svårigheten löstes genom helgen men även uppmanade medborgarna är benägna att gå genom användning av inom Tecken-appgemenskapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + three =