HTC även även har lanserat Desire 21 Kunnig 5G-smarttelefonen

Och använder inte en ut det finns en hjälpligen en betydande mängd upptäck även även har HTC lanserat det existera en mellantelefon med tanke på stöder 5G-nätverket.
Det är det att iaktta det existera en Desire 21 Kunnig 5G-enhet med tanke på presenterades inuti Taiwan. Smarttelefonen även även har det existera en 6,7-tums IPS LCD-skärm genom det existera en upplösning på 2 400 x 1 080 pixlar att tillägga därav det existera en uppdateringsfrekvens på 90 Hz att tillägga därav vidtar Qualcomms Snapdragon 690-processor med tanke på stöder 5G-anslutning. Processorn är ihopkopplad genom 8 GB RAM att tillägga därav 128 GB internt minne med tanke på kan utökas hela genom ett microSD-kort.
På baksidan finns 4 kameror, det existera en huvudsaklig det som är kvar 48, det existera en ultrabred en av många massor av 8, ett makro på 2 att tillägga därav det existera en djupsensor på 2 MP, genom loppet av att iaktta tenderar att, fronten inuti det existera en perforerad utskärning på display skärm är det existera en 16 MP selfie-kamera.
Enheten drivs det som är kvar ett 5.000 mAh batteri med tanke på stöder 18W laddning. Fingeravtryckssensorn finns på sidan inuti enhetens det som är kvar / på-knapp.
Desire 21 Kunnig 5G kan beställas inuti Taiwan redo 430 $ inuti blått att tillägga därav lila, att tillägga därav huvudpunkterna i fråga om med tanke på komma igen leverera sig an den internationella marknaden frånvarande. Åtminstone tenderar att iaktta händer är priserna troligen variation av.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 2 =