SEGA sätter ihop sig vänta det finns en ny konsol (Dreamcast 2) 2021

SEGA fyller 60 12 månader just nu styrenhet men även det finns en lagringsenhet alltså det finns en ny konsol (Dreamcast 2) planeras de som kommande året släpps troligen 2021. Ett patent med ursprung i hemmahörande i SAMMY CREATION INC SEGA även har lämnats kommer in ta sig an Amerikas förenta stater.

Den ny SEGA konsolen är tryckt;

Det finns en styrenhet för att genererar det finns en spelbild resten av ett varor som kan vara ligger inom ett virtuellt spelutrymme; men även det finns en pekskärm för att spelbilden

“Styrenheten är konfigurerad är benägna att sekventiellt nuvarande symboler inkluderade inom det finns en första uppsättning resten av ett flertal symboler innefattande det finns en specifik inom vart men även ett resten av ett antal visningsområden med tanke på ändra visningar resten av symbolerna inom flertalet visningsområden, men även ta slut ändringarna resten av visningar resten av symbolerna ungefär det finns en förutbestämd tidpunkt; sekventiellt visningssymboler inkluderade inom det finns en olika uppsättning resten av ett flertal symboler innefattande den individen symbolen inom det finns en större andel än inom den primära uppsättningen resten av symboler inom hade varit men även en av många ett antal visningsområden med tanke på ändra visningar resten av symbolerna inom flertalet visningsområden, men även ta slut ändringarna resten av symbolerna inom det finns en förutbestämd tidpunkt” Leverans: patentscope

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + 4 =