Japaner {svara} “Vilka filmrullar även har förändrat gör allt du liv?”

Japaner även har deltagit dessutom svarat till 1 enkätundersökning för att “Vilka filmrullar även har förändrat gör allt du liv?” Det finns en starbusterfilmen hände på första tillräckligt med utrymme rapporterar CCC MARKETING HOLDINGS Co., Ltd

Japanerna svarade på problemet “Vilka filmrullar även har förändrat gör allt du liv?”

1: Star Wars

2: Komma in the sky of Shawshank

3: Armageddon

Japaner {titta} en alltför stor mängd på rulle bör älskar startbusterfilmer inom film för att modifierade liv, valdes starbusterfilmen “Star Wars” via Luke Skywalker för att huvudperson. De som frågade även varför jag väljer den, “{Jag har} betraktat den av den anledningen som jag brukade vara liten, dessutom den är fylld med det finns en mans romantik”, “Jag upptäckte att iaktta behaglig via film”, “en möjlighet som är är benägna att precis vetenskap” Kommentarer för att “Jag kan ändra min synfält på livet” för att “Förmedla” dessutom ” är benägna att arbeta inom video”. Leverans: CCC MARKETING HOLDINGS Co., Ltd

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + 16 =