American Horror Story 10 välkomnar dessutom Paris Jackson, dotter ytterligare Michael!

0

Sitta upp för känna ytterligare de som första konkreta detaljerna på American Horror Story: Double Feature, den tionde säsongen resten av serien skapad resten av Ryan Murphy råda över välkomnade det finns en ny skådespelerska inom rollerna som kan tenderar att gå genom användning av inom de som till och med meddelade nya posterna Macaulay Culkin och därav Billie Loud.

I överensstämmelse med vad för att rapporterats resten av TMZ är att iaktta faktiskt Paris Jackson, dotter ytterligare den legendariska Michael, att iaktta slutlig verifierade ansiktet på showens nya del. Den nya berättelsebågen närma sig tenderar att bestå resten av två ytterligare synes separata berättelserna, den ena genom användning av titeln “Det finns en uppsättning ungefär {havet}” och därav den olika “Det finns en sekund ungefär sanden”, emellertid vi alla vet att ändå för att inte vilken resten av den 2 Jackson närma sig tenderar att verkar inom. Den den som kunskapen med ursprung i hemmahörande i webbplatsen är tenderar att sångaren närma sig tenderar att verkar inom inte mindre än att en av många de som nya avsnitten.
Se framåt för att dem för att jag undrar är på detta för att inte att iaktta första projektet Jackson deltar inom för att skådespelerska. I verkligheten räknar hans läroplan ett antal tv-framträdanden tillsammans med rollen för att Rachel Wells inom Star-serien Fox, liksom det finns en del inom komedin Gringo. I förhållande till den musikaliska sidan är Jackson del av band The Struts, för att sammanfattning råda över lanserad videon genom användning av sin mest uppdaterade singel Low Key komma in Love.
Vi påminner dig i fråga om tenderar att den nya säsongen resten av serien men för att inte råda över betydligt släppdatum. Väntande information retade stjärnan Angelica Ross att iaktta American Horror 10

[ad_2]

Leave a Reply