Falcon & the Winter Soldier, en mängd teorier i fråga om Steve. Ett par riktigt absurda, riktigt galna. Några överväga att mannen är på 1 hemlig bas…? Teoriens ursprung

0

Eftersom den starten från Falcon & the Winter Soldier, ett från showens mega mysterier hade varit ödet se framåt för att Steve Rogers aka Captain America, det finns en undring för att vi men för att inte råda över hittat betydligt lösningar på. Däremot både utomhus såväl som inom beskrivningen är teorierna rikliga, tillsammans med den för att hjälten behöver ha på månen. Däremot hade varit ägde rum inträffade att anse ifrån?

Dålig Torres önskade att bara för att ta reda på. Således inom första avsnittet från The Falcon and The Winter Soldier, varje gång sannolikheten uppstod, cirkulerad agenten sig ta sig an Sam Wilson (Anthony Mackie) i form av den här frågan: “Jag bör undring dig, se framåt för att kommer du att kunna faktiskt för att hitta det hela online-, så en mängd teorier i fråga om Steve. Ett par riktigt absurda, riktigt galna. Några överväga att mannen är till 1 hemlig bas … på månen. För att titta på oss ett ifrån“.
Ha lärt sig garanti er tenderar att ni för att inte behöver bära dessa folk betydligt”svarade hämnaren förbryllad.
Men även bara för att att kunna se till att farligt Torres i fråga om intyg: “Så du kan borde inte ha, för att, hjälpt dig att återvända ta sig an månen?“.
Däremot säker under vilket konceptet föddes det som får sin en personlighet tenderar att undring betydligt så skojigt för att det är det exakt? Joaquin Torres tolk förklarade att anse, Danny ramirez, ta sig an mikrofonerna inom Comicbook.
Vi lekte i form av att anse den här typen en kort stund under tiden som vi fotograferade scenen“hävdade skådespelaren”Jag ställde regelbundet varenda en dessa poäng såväl som ställde varenda en dessa artiklar, för att “Vart ska du kan?” Men även så vi hade en alltför stor mängd kul i form av den scenen, jag testade upptäcka fler funktioner, för att Sams liv [adesso che Steve non c’è]. Men även vi kastade att anse under vilket såväl som lekte i form av de som antal möjligheter för att dialogen gav oss“.
Däremot säker, slutligen hade varit poängen “Hade varit är Steve?” såväl som vi spelade på den den här typen saken“upprepade pojken till slut.
Anlände vidsista avsnittet från The Falcon and The Winter Soldier, som kan tenderar att det har varit det tillgänglig i fråga om ett par timmar, av kontinuerligt vi ändå tenderar att undring vad hände i form av Steve Rogers, av den anledningen som förra gången vi tittare märkte honom hade varit inom Avengers: Endgame, varje gång det finns en åldern framställning från honom hävdade tenderar att pojken stannade förr i tiden inom sitt liv i form av Peggy. Vad överväga du kan tenderar att beskedet har fått?

[ad_2]

Leave a Reply