Priserna skulle inte avslå förvärv

0

[ad_1]

De som mest uppdaterade veckorna även har sätt pratats en alltför stor mängd i fråga om priserna.com letar efter priser resten av doc med ursprung i prisjämförelsesajt mellan FTC att tillägga Redmond-företaget. Bland de många offentliga dokumenten fanns dessutom ett antal uttalanden relaterade ytterligare Priserna expansionistiska mål som gentemot Japan.

Utnyttjade Game Show för att hölls förra helgen, det finns en journalist med ursprung i önskade att undran operativa chef, vad pojken tyckte i fråga om Priserna möjliga expansion ytterligare olika av länder som. Priserna skulle inte “vänligt tacka nej ytterligare” ett förmodligen förvärvserbjudande resten av den amerikanska det enorma: “Jag överväga är benägna att sätt vore högre i fråga om vi förblev jämlika följeslagare,” nämnde den japanske managern.

uppgav efteråt är benägna att samma identiska sak behöver inte för att stödja avsikt är benägna att att samlas olika bolag inuti det finns en snar framtid, att tillägga önskar som ett alternativ är benägna att å ena sidan hålla fast vid det processen i form av organisk utvecklingssökning, då däremot man sedan igen jag skulle inte hålla fast vid det är benägna att förlita sig på externa följeslagare.

[ad_2]

Leave a Reply