Och extra 40 “Farligt Blue Boys” åtalades för att stödja följare förfall inom Grekland

0

[ad_1]

Som grekiska rättsväsendet även har åtalat och extra 40 Dinamo Zagreb-fans efter är benägna att ett AEK-fan knivhöggs inom Aten, vilket bringar antalet åtalade åt 70, nämnde det finns en rättskälla.

få nyheter om viber

Större än 100 huliganer greps på måndagskvällen efter ett massivt bråk mellan supportrar åt den 2 klubbarna, hantera ett Champions League-kval.

Den grekiska fansen resten av AEK, Michalis Katsouris (29), dog inom kampen. Mannen dog resten av blödning efter du kommer att ha fått sticksår ​​inom vänster arm.

Mycket av de som åtalade fram till denna punkt är kroater för att misstänks vara medlemmar inom fangruppen “Farligt Blue Boys” åt Dinamo Zagreb, för att reste åt Grekland dagen tidigare att den preliminära matchen inom Champions League.

Hela de som gripna är åtalade för att stödja dråp, fängelse organisation även illegal vapeninnehav.

Den grekiska den federala regeringen nämnde är benägna att premiärminister Kyriakos Mitsotakis pratade inom telefonlag i form av UEFA:s president Aleksandar Ceferin, för att ska anlända åt Aten på onsdag med ett syfte att prata om bekymmer “inom grekisk även europeisk fotbollsfolks”.

[ad_2]

Leave a Reply