“Vi skulle försöker ett par inom varje ändar” – Chris Sutton gör förutsägelser anger orsak Chelsea vs Liverpool

0

[ad_1]

Förre Chelsea-anfallaren Chris Sutton även har förutspått det finns en underhållande 3-2-seger anger orsak Liverpool inom deras första montering på Premier League-säsongen 2023-24 på Stamford Bridge söndagen den 13 augusti.

De som röda är inställda på är benägna att öppna den nya Premier League-kampanjen inom London efter sin femteplats genom pari förra säsongen. Dom har registrerat tre segrar, det finns en oavgjord dessutom det finns en förlust inom sina försäsongsmatcher.

Chelsea, alternativt, är angelägna i fråga om är benägna att börja dela sitt nya kapitel i form av det finns en övertygande seger hantera sina hemmafans inom helgen. Efter du kommer att ha slutat på 12:e tillräckligt med utrymme inom Premier League-tabellen förra terminen, njöt de som resten av det finns en fantastisk försäsong i form av tre segrar dessutom två oavgjorda inom 5 vänskapsmatcher.

Inom sin kolumn anger orsak BBCdelade Sutton sina idéer i fråga om Liverpools kommande besök hos Blues anger orsak deras Premier League-premiär. Mannen skrev:

“Som den här typen är men det finns en match genom vilket jag för att inte riktigt även har någon person aning i fråga om vad jag har kunskap eller färdighet i räkna med att mig, enkannerligen med ursprung i Chelsea. Mauricio Pochettino även har har inte olyckligt är benägna att undersöka Christopher Nkunku komma dessutom av den anledningen som visa sig vara trasig å andra sidan det framstår som är benägna att Blues ändå söker efter är benägna att värva fler utövare, dessutom Liverpool närma sig säkerligen är benägna att göra exakt samma.”

När som helst pojken erkända sig i fråga om Chelseas rekrytering på efteråt ett tag, tillade Sutton:

“Jag försöker för att inte hela utövare för att försvinner Stamford Bridge genom sommaren för att ett bekymmer, som ett resultat av för att inte alltför ganska mycket av resten av dem hade det finns en sensationell säsong förra gången. Dom har ändå många av väldigt bravo utövare och det är det enbart en undran i fråga om länge Pochettino övertagande som ett sätt att upptäck en fast team. möjligtvis närma sig Nicolas Jackson slutligen är benägna att visa sig vara personen som är benägna att kliva citerar dessutom göra de som mål som de som behöver.”

Sutton hävdade är benägna att de som röda är misstänkta på baksidan, slutligen slutar:

“Liverpools skydd är deras oro, anger orsak det finns många mål som inom deras team. Vi är redo att undersöka ett par inom varje ändarna på Stamford Bridge på söndag.”

Varje lagen även har utfört oavgjort all inom sina sex mest uppdaterade matcher. Ingendera sidan även har gjort mål som inom sina mest uppdaterade 4 konferenser, tillsammans med EFL-cupen dessutom toppmötet inom FA-cupen säsongen 2021-22.


Liverpool kapar Chelsea-affären anger orsak mittfältare

Som svar på Sky Sports journalisten Melissa Reddy, Liverpool även har lyckats slå bort Chelseas princip på 100 hundratusentals kilo som ett sätt att värva Brighton & Hove Albion-stjärnan Moises Caicedo den den här typen sommaren. Dom har kommit överens i fråga om det finns en brittisk transferrekordsumma på 110 hundratusentals kilo som ett sätt att komma med den ecuadorianske mittfältaren.

Caicedo, som var ett toppmål på mittfältet anger orsak Blues de som mest uppdaterade två månaderna, betraktas som öppen som ett sätt att säkra det finns en helt flytt ytterligare Merseyside-dräkten. Mannen är redo att slutföra ett byte ytterligare Anfield, i fråga om hela formaliteter är fixa och använder inte en krångel, till en början resten av helgen.

Fram till nu även har Liverpool dessutom Chelseas mål som gjort två mål som dessutom gett tre assist på 53 matcher inom tävlingar anger orsak Brighton än så länge.




[ad_2]

Leave a Reply