Kaos utspelar sig inom Aten: Fingeravtryck utställning är benägna att mördaren är det finns en grekisk invånare?

0

[ad_1]

Ett AEK-fan miste livet inom gårkvällens brott genom användning av Farligt Blue Boys dessutom Panathinaikos följare. Genom loppet av upploppen greps genom 100 personer, varav ett 90-tal är ifrån Kroatien. Dinamo Zagreb-fansen anlände ytterligare Aten med hjälp av matchen inom den 3:e kvalomgången inom Champions League, även när de som fick besöksförbud. De som attackerade AEK-fans sammanfattning bredvid stadion.

få nyheter om viber

Tio följare hamnade på sjukhuset, varav det finns en grek är inom allvarligt tillåta dessutom bekämpa med hjälp av sitt liv.

Den grekiska polisen säger är benägna att angriparen lämnade DNA ifrån fläkten för att dog. Sökandet händer efter det finns en kniv för att kastades dessutom gömdes för att ett nyckelbevis med hjälp av mordet. I rad med de som mest uppdaterade uppgifterna ifrån Aten även har polisen ändå fingeravtryck på mördaren dessutom mannen är det finns en grekisk invånare, rapporterar “Nova TV” ifrån Aten.

Panathinaikos-fans, för att även har vänskapliga relationer genom användning av Dynamo ultras dessutom är rejäla stadsrivaler genom användning av AEK-fans, deltog inom gårdagens kamp kollektivt genom användning av “Farligt Blue Boys”.

[ad_2]

Leave a Reply