Image Power strävar på ett nytt online-spel

0

[ad_1]

Bildkraftpolsk utvecklingsstudio baserad inom Warszawa, infört just nu sitt nya överlevnadsspel. Vi pratar i fråga om Offroad överlevnad, för att jag skulle inte vara kapabel till påminna någon person i fråga om annat verk resten av som variation för att redan är känt inom panoramat. Spelaren ligger inom det finns en skog ett ifrån bebodda centra, men även spelaren bör överleva dåligt klimat men även komplexa villkor, genom vilket han kommer tvingas fatta känsliga men även oåterkalleliga .





Offroad Survival utökar idéerna ifrån den inte för länge sedan släppta Offroad Mechanic Simulator. Den efteråtsläpptes den 24 juli, kommer att få en betydande mängd positiv reaktion ifrån spelarnaupprätthållit ett en betydande mängd konstruktivt konsekvens är förutsatt på Steam-användarrecensioner av den anledningen som lanseringen.

Konceptet genom användning av Offroad Survival är en idé för att nu har vi en arbetat genom användning av ett tag, dock det är det ingen person slump som vi har bestämt oss med tanke på tillkännage på detta spelet för tillfället. Vi är de nöjda genom användning av framgången genom användning av Offroad Mechanic Simulator men även behöver är benägna att idrottsman ska låt oss titta på Offroad Survival för att det finns en sorts andlig efterföljare mot denna bricka, för att övertagande det finns en rent terrängupplevelse inom nya riktningar. nyfiken men även överraskande“, nämnde Marcin Zaleński, vd med hjälp av bildens energi.



[ad_2]

Leave a Reply