Real Madrid erbjuda Mbappe en mäktig bonus som ett sätt att komma åt Bernabeu

0

[ad_1]

Kylian Mbappe närma sig tenderar att hålla det uppe sin yrke inom Real Madrid. Denna av data har inte någon officiell försäkran, så det är det slutsatsen ifrån nästan hela världens media för att det följande situationen kring anfallaren för att för att inte behöver utöka sitt kontrakt via Paris Saint-Germain för att det är mannen det följande 12 månader är redo att lämna klubben för att det finns en free agent samt därför förhandla i fråga om det finns en ökad arbetsförtjänst inom det finns en ny atmosfär.

få nyheter om viber

Den nya miljön skulle vara Madrid, samt signeringsbonusen för att Real övertygade Mbappe i fråga om att återvända, kollektivt via de som enorma idrottsmålen samt höga inkomster, påstås vara €160 tusentals och tusentals.

Detta är anledningen de som rasar inom Paris samt är övertygade i fråga om att det finns den främsta förklaringen åt tenderar att Mbappe vägrar skriva till 1 kontraktsförlängning.

Mbappe spelade 260 matcher anger orsak PSG via det finns en fantastisk effekt på 212 mål som samt 98 assist. Mannen även har kontrakt åt juni det följande 12 månader.

[ad_2]

Leave a Reply