Extremt: ​​Allteftersom Dembele väntade på ett flyg mot Paris, saboterade hans manager överföringen

0

[ad_1]

<>

Vinn okomplicerat 500 euro! Skattjakten även har gått kommer in inom den slutlig heta fasen ↓↓


Ousmane Dembele fortsätter att vara medlem inom Barcelona som ett resultat av PSG misslyckades i form av är benägna att göra verksam utköpsklausulen förrän midnatt.

Utfärdar att tillägga ting skiftning för tillfället är, så spansk media säger är benägna att sätt hade varit hans agent Moussa Sissoko för att slutade i form av är benägna att sabotera sätt resten av det finns en välkänd anledning.

Det är det känt är benägna att PSG även har bevisad ett det enorma nyfikenhet i ett försök att suga upp Dembele, för att de som redan även har kommit överens i fråga om villkoren med hjälp av ett femårskontrakt i form av att tillägga förväntades göra verksam utköpsklausulen på 50 tusentals och tusentals euro på midnatt, så så växte till sätt för att inte.

Är faktiskt skiftning situationen drastiskt mot Barcelonas vinst med hjälp av av den anledningen som midnatt är Dembeles utköpsklausul dubbelt så överdriven, att tillägga PSG är redo att leverera honom med hjälp av 100 tusentals och tusentals euro, vilket faktiskt för att inte hade varit den denna sort klubbens flygplan.

Inom går morse gick Dembele i form av på kontraktet för att PSG erbjöd att tillägga hade varit viss på är benägna att mannen jag skulle inte vara det finns en lirare inom den klubben mot toppen resten av dagen, så i överensstämmelse med spansk media saboterade hans agent Sissoko alla delar.

Sätt råder {misstro} inom Frankrike att tillägga Spanien p.g.a. flytten resten av Dembeles manager, för att återigen skapar förödelse med hjälp av sin klients yrke, och förvisso är den främsta förklaringen mot sätt kontantbelopp.

Skälen mot är benägna att Sissoko saboterade aktiveringen resten av klausulen med hjälp av Dembele resten av PSG är särskilt är benägna att mannen jag skulle inte inkomster en betydande mängd lägre än mannen förväntar sig sig, att tillägga mannen jag skulle inte mot att tillägga i form av skulle vilja ge sätt mesta resten av de kontanter i ett försök att betala skatt inom Spanien.

P.g.a. på detta ska Sissoko ha har inte bekymmer i form av är benägna att fylla inom dokumenten tidigare att midnatt, att tillägga när som helst tidsfristen gick ut startade mannen genast arbeta.

Sätt den som vägen med hjälp av Sissoko är benägna att inkomster extra är särskilt med hjälp av PSG är benägna att för att inte göra verksam Dembeles utköpsklausul, utan ut en att byteshandel resultat i ett nytt värdet i form av Barcelona, ​​inom vilket instanser hans bonus jag skulle inte vara en betydande mängd större.

Är faktiskt även har den katalanska klubben ett en betydande mängd högre läge som ett resultat av dem kan kräva extra kontantbelopp än 50 tusentals och tusentals euro, de brukar kommer att få support av är benägna att Dembele redan även har kommit överens i form av parisarna.

Sätt ryktas är benägna att Barca att tillägga PSG närma sig är benägna att inleda förhandlingar för närvarande då målet med hjälp av varje klubbarna är är benägna att slutföra övergången inom toppen resten av veckan. Barcelona skulle kräva hela 80 tusentals och tusentals euro att tillägga sätt ska förvandlas till tydligen i fråga om PSG går i form av på sätt priset.

Dembele av konstant med hjälp av övrigt sina förberedelser i form av Barcelona att tillägga inom nattetid satt mannen på ett flygplan mot Las Vegas under vilket katalanerna ska spela och extra det finns en förberedande match.



[ad_2]

Leave a Reply