Priserna även har ändå för att inte fodrad utvecklingskostnaderna, licensierad flopp

0

[ad_1]

Släpptes för att stödja två 12 månader eftersom den på PC att tillägga konsoler, Priserna även har men för att inte fodrad utvecklings- att tillägga publiceringskostnadervilket bekräftar sig för att det finns en sensationell ekonomiska flopp.

Utvecklaren People gav det nyhet omedelbart, för att genom presentationen resten av den slutlig investerare rapporterar gjorde sätt känt är benägna att “erhöll inga royalties med ursprung i förlaget för att stödja perioden resultat i åt den 31 mars 2023, vilket betyder att intäkterna med ursprung i försäljningen resten av priserna hade varit otillräckliga med tanke på maskering de som värde att tillägga utgifter för att förlaget ådragit sig med tanke på växande, distribuera att tillägga marknadsföra titel.

Avtalet för att undertecknats resten av People att tillägga S föreskriver faktiskt är benägna att de som efteråt betalar det finns en procentandel resten av försäljningen åt de som förstnämnda först efter du kommer att behöva fodrad hela uppkomna värde, så på denna tidpunkt är sätt en betydande mängd hårt för att stödja på detta det som äger rum. Två 12 månader efter lanseringen resten av basspelet att tillägga lanseringen resten av Worldslayr-expansionen, Priserna bekräftade sig vara ett enormt industriellt misslyckande. Musik oss hoppas är benägna att den polska studion gör sätt högre med det avtal som tecknats med Microsoft.

[ad_2]

Leave a Reply