Sense Record: första gameplay-trailern avslöjad

0

[ad_1]

Sense Record även har presenterat den primära gameplay-trailern med hjälp av 2023, lantbrukets livssimulator för att släpps kl Switch även mobila metoder. Den här typen är trailern:

Den nya videon nämner ett antal nya även bättre tillstånd resten av spelför att släpps den 23 maj på Nintendo Switch även mobila modeller. 23 platser som nya riktmärket med hjälp av mobila jordbrukssimuleringar hela som globalt framgångsrika varumärket Simulator, uppfunnit resten av utgivaren även utvecklaren Sense Record 15 år sedan.

Så även husdjur ett jordbruksimperium: skapar nya möjligheter i ett försök att förvalta ett jordbruksimperium, genom användning av djurhållning även skogsbruk. Idrottsman även har åt en intervall resten av större än 100 autentiskt digitaliserade bilar och redskap med ursprung i allmänt kända producenter i ett försök att plantera, husdjur även skörda 14 flera typer av grödor. De som lär sig ny spelmekanik även tillverkningen värdelösa merchandise, utökar sina verksamheter även förädlar skörden åt mjöl även säljer åt även genom användning av brödet inom toppen i ett försök att optimera produktionskedjan dom har valt.

Två kartor i ett försök att utveckla spelupplevelsen: Djurhållning är ett viktigt utmärkande delar med hjälp av 23. Idrottsman är redo att föda nämner de som nytillkomna korna, grisarna, fåren även kycklingarna för att presenterades inom den allra mest uppdaterade tiden trailer. Två en alltför stor mängd olika kartor imponerade resten av Förenta staterna även Europas omgivning inbjuder åt utforskande även antal metod med hjälp av jordbruk, samtidigt sporten förblir lustigt även avslappnat – spelarna välj hela tiden vilken ungefär av bonde de som behöver vara.

Sense Record 23 släpps den 23 maj 2023. Förbeställningar med hjälp av Sense Record: Nintendo Switch Edition finns spotify deezer och sensesong.com inom utvalda av försäljningsställen även vidare Musik eShop. Mobilversionerna med hjälp av iPhone, iPad även Android-enheter närma sig som ersättare tenderar att det har varit det tillgängliga inom Musik Store hände gång Musik Playrespektive.

[ad_2]

Leave a Reply