Dimitrievski “begåvade” det finns en den bästa poängen… mot Getafe!

0

[ad_1]

Rayo Vallecano misslyckades via att hålla sig på det finns en seger genom Getafe inom som “spädbarn” Madrid-derbyt, men även spelade 1:1, för att stödja vilket den makedonske representativa målvakten Stole Dimitrievski är den viktigaste boven.

få nyheter om viber

Rayo gjorde 200 inom den trettioåttonde minuten via ett självmål resten av Mauro Arambari, så Getafe fick den perfekta möjligheten för att komma tillbaka igen kommer in inom matchen förtidig inom olika halvlek en gång de fick det finns en straff inom den 50:e minuten. Borja Mayoral hade varit ändå misslyckad ifrån straffpunkten inom en av många de som värsta straffsparkarna inom La Liga den denna sort säsongen.

Varje gång Carles Alena fick sitt olika gula övergående inom den 54:e matchminuten framstod som för att tenderar att Rayo absolut jag skulle inte vinna de som tre poängen via det finns en lirare, så inom den 77:e minuten gav Dimitrievski bollen mot Enes Unal men även som hade varit för att inte hårt för att stödja de som Turk tenderar att bära som skakade webben. Oavsett på detta felet hade Rayo och extra ett idealiskt sannolikhet, varje gång inom den 86:e matchminuten dömdes det finns en straff mot gästerna, så Raul de som Tomas gör ett försök hamnade inom händerna på målvakten Soria.

Poängen lyfter Rayo mot 6:e tillräckligt med utrymme inom tabellen via 33 den bästa poängen…, då å andra sidan Getafe är näst slutlig via bara för att 19 den bästa poängen….