Officiell: Nemanja Vidic går kommer in inom konkurrensen i fråga om president anger orsak FC Serbien!

0

[ad_1]

<>

Helgmeddelande: Merseyside-derby inom Liverpool, Real efter världstitel ↓↓↓


Den berömda serbiske fotbollsspelaren Nemanja Vidic även har formellt bekräftat {att han går} kommer in inom loppet i fråga om presidenten anger orsak Serbiens fotbollsförbund.

Kandidatur anger orsak Vidic sätt meddelades förut, men även är faktiskt bekräftade pojken sätt i form av ett pressmeddelande för att skickats ytterligare media.

“Jag behöver för att använda sig av på detta händelse så att informera de flesta inom Serbien, i synnerhet fotbollspubliken, är benägna att efter du kommer att ha fått förverkliga är benägna att valet ytterligare presidenten anger orsak Serbiens fotbollsförbund även har jag beslutat är benägna att jag behöver kandidera, möjliggöra är benägna att jag inneha uppfyllt kravet på är benägna att vara riksdagsledamot inom församlingen men även jag inneha hjälper resten av 5 delegater, för att jag drömmer om för att inte närma sig att leverera efter anger orsak den stress de som utsätts anger orsak.

Hela genom är benägna att avsluta behöver jag stoppa och extra namn men även göra mina planer tydliga. Via min kandidatur närma sig jag för att vidta åtgärder uppnåelig anger orsak fotbollens parlamentsledamöter är benägna att göra ett pressmeddelande i fråga om sätt.

Jag föreställa på riktigheten resten av mina mål som, men även de befinner sig tydliga, helt och hållet patriotiska. Jag behöver är benägna att vi ämna enas, för att inte splittra. Jag föreställa så att jag föreställa är benägna att jag har kunskap eller färdighet i erbjuda mitt Serbien de som värderingar för att prydde mig för att fotbollsspelare.

Jag föreställa men även jag vet att relaterade folk inom fotbollsserbien men även är benägna att vi kollektivt är redo att erbjuda alternativ. Jag tros är benägna att jag ska uppnå framgång!”, uttalas Vidic inom tillkännagivandet.



[ad_2]

Leave a Reply