Pojken jag skulle inte vara kapabel att leda Barça, även för tillfället är är mannen på ett sätt att återvända åt Premier League?

0

[ad_1]

<>

Helgmeddelande: Inter – Milan, Tottenham – Man. City även Feyenoord – PSV ↓↓↓


Leeds gjorde ultimata via Jesse Marash, även inom matchen kontra United låg Skubal på bänken även mannen gjorde sätt bravo även mottagit det finns en den bästa poängen…, Leeds hade varit åt även via på kort avstånd det finns en storvinst.

Å andra sidan klubben på jakt efter det finns en långsiktig ett svar, Raoul nämndes, för att ändå tackade nej åt erbjudandet och ej önskade att lämna Real Madrids olika team. Av den anledningen som dök namnet nämner Pochettinoalltså Bielsa… Är faktiskt spekulerar sydamerikanska medier ökad i fråga om Marcelo Gallardo.

Den argentinske strategen ledde River genom de som tidigare åtta åren även vände det finns en fri agent inom toppen resten av förra året. Gallardo nämndes för att det finns en möjlig ny för att stödja Barcelona, ​​dock katalanerna bestämde sig i alla fall för att stödja olika alternativ.

Är faktiskt Leeds, måhända det är det korrekt hitta tid för honom för att manövrera för åt Europa. Genom loppet av sin yrke mottagit Gallardo tio troféer inom sydamerikansk fotbollsfolks, den 2 inom Copa Libertadores via River står stolt väsentligen den mest.



[ad_2]

Leave a Reply