United “räddade” det finns en den bästa poängen… emot Leeds inom “rosornas krig”

0

[ad_1]

Manchester United lyckades för att inte vinna sin första match i form av ärkerivalen Leeds United efter du kommer att ha kommit igen med ursprung i 0-2 underläge på Old Trafford med tanke på göra 2-2 oavgjort emot ett team och använder inte en det finns en helt manager efter sparken resten av Jesse March.

få nyheter om viber

Matchen debuterade katastrofalt med hjälp av Erik Ten Haags team, efter tenderar att Wilfried Nyonto lyckats slå David de som Gea redan efter 55 minuters game efter det finns en snabb aktion. Resultat i åt toppen resten av halvleken misslyckades “Devils” tenderar att övervinna Meslieu inom målet med ursprung i Leeds, för att, även när som för att inte har varit någon person helt manager, vanligtvis har varit det finns en farligare motståndare.

Sammanfattning när som helst olika halvlek debuterade växte till som men det finns en chock med hjälp av Old Trafford-fansen när som helst Raphael Varane inom den 48:e minuten, efter ett strejker framför De som Geas mål som, löjligt placerade bollen inom sitt eget internet.

Så efter tenderar att Fecundo Pellistri att tillägga Jadon Sancho kommit kommer in inom matchen ändrades spelets rytm att tillägga inom den 62:a minuten fortsatte Marcus Rashford sin underbara form i form av och extra ett mål som åt 1:2. Sancho, för att har varit borta inom ett antal månader i form av psykiska bekymmer, ägde rum inträffade igen inom den 70:e minuten i form av ett mål som tenderar att kvittera.