Alves fel sin fru, så pojken erkände: Vi hade det finns en affär via flickan, dock hon gick via på som

0

[ad_1]

<>

Helgmeddelande: Inter – Milan, Tottenham – Man. City att tillägga Feyenoord – PSV ↓↓↓


Brasilianaren Dani Alves även har redan suttit bakom lås att tillägga bom inom det finns en månad efter du kommer att ha blivit anklagad anger orsak våldtäkt, att tillägga för tillfället är rapporterade spanska medier är benägna att Alves anger orsak första gången av den anledningen som pojken greps erkände är benägna att pojken hade sex via den 23-åriga flickan, dock är benägna att som har varit frivillig.

Du kan skapade ett antal bekymmer anger orsak dig Alves inom på detta instanser förnekade pojken först, ändrade av den anledningen som sitt tillkännagivande att tillägga erkände. Hans advokat förklarade anger orsak det rätta varför Alves ändrade sitt tillkännagivande för tillfället är.

“Varför ändrade du kommer gör alla dina tillkännagivande?” Det är det vanligtvis, pojken försökte täcka är benägna att pojken har varit osannade kontra sin fru, säger fotbollsspelarens advokat.

Alves är icke lång sikt via sin fru, att tillägga först försökte pojken rädda sitt äktenskap hela genom att säga är benägna att pojken för att inte kände flickan, dock efter all utredning stod som klart. För tillfället är ska försvaret sikta på är benägna att rädda brasilianaren hemmahörande i ett fängelsestraff, i fråga om pojken befinns skyldig är straffet pojken står hantera citerar mot 15 12 månader.

Via hans fru Joanna Sanz via vilken pojken, för att vi nämnde, för att inte lång sikt är kollektivt, pojken har varit gift av den anledningen som 2017.



[ad_2]

Leave a Reply