Kyro Blazevics legendariska uttalanden: Spår Mourinho komma ifrån Travnik åt toppen…

0

[ad_1]

Miroslav Kyro Blazevic dog. Den legendariske fotbollstränaren dessutom förut huvudtränaren för att stödja sätt kroatiska landslaget dog på 88 års ålder efter det finns en stor slaget kontra cancer.

få nyheter om viber

Pojken fick diagnosen sjukdomen första gången 2011, slog den , å andra sidan misslyckades dessvärre 3:e gången. Pojken jag skulle inte jubla sin 88-årsdag i fråga om två dagar. Som den här typen är bland de som uttalanden för att han kommer förändras till ihågkommen för att stödja.

Varför är pojken världens finaste ?

“Jag säger att personligheten är en större än Capello. Eftersom den frågar de som mig: “Lära sig att så?” Tja, i fråga om Capello eller Mourinho föddes inom Travnik, jag skulle inte de som komma åt Turbet (tillräckligt med utrymme bredvid Travnik). Spår dem gå ifrån Travnik åt toppen resten av fotbollen, låtlektioner oss gå i fråga om dem kan.”

På Batistuta gå igenom matchen kontra Argentina inom VM 1998

“Varken Zvone (Boban) eller jag skulle erbjuda Suker för att stödja tio för att Batistuta. Jag Batistuta.”


Efter du kommer att behöva lämnat åt Schweiz tjänstgjorde pojken för att städare dessutom växte till åtta 12 månader efteråt för att stödja på detta nation. Pojken fick problemet i fråga om pojken förväntade sig är benägna att förändras till medborgare ifrån det finns en städare?

”Varje gång det finns en chauvinistisk journalist frågade mig i fråga om jag förväntade mig är benägna att förändras till ifrån det finns en städare, förnekade jag för att inte är benägna att jag brukade vara städare ens antar jag körde Jaguar dessutom nakna en plagg ifrån identifierade designers. Jag svarade honom: Efter jag i har varit sopare trodde jag för att inte är benägna att jag jag skulle inte förändras till det finns en medborgare. Jag brukade vara positiv på sätt, din dåre.

Varför definierar pojken livet för att små nöjen dessutom gigantiska besvikelser?

“Du kan lyssnar… {Du fick} mig det praktiskt taget är benägna att gråta, för att stödja det är det den viktigaste verkligheten. Jag brukade vara mästare dessutom mottagit cupen. Jag brukade vara för att stödja 5 landslag. Att tillägga dessa är hela gigantiska nöjen. Och det är det det finns en men verkar större den frustration när som helst man är på vägen. Varje gång skurkarna kastar ut dig {och du går} nerför trottoaren och du har tänka på “Gud, ska någon person en annan använder mig?”

Ett upptäck åt ungdomen

“De som bör förverkliga lära sig att de som ska arbeta via sig själva så att göra vissa sätt som kan vara mest betydelsefull som ett resultat av hela säger – välbefinnande. Att tillägga Qiro säger: “Säker, välbefinnande… Å andra sidan även den friskaste och använder inte en kontantbelopp är redan sjuk.” Efter jag i för att inte även har kontantbelopp är jag psykiskt sjuk. Man bör jobba på sig för att stödja ha förmågan att säkra sin existens. Man bör jobba svårt så att inkomster kontantbelopp.”

Framgång dessutom den frustration

“Lyckan är redo att aldrig förändras till lika stor en gång du vinner för att besvikelsen en gång du förlorar.”

Sju framgångsfaktorer

“Det återfinns en formulering för att består resten av sju element: expertis, motivation, en personlighet, sportintelligens, atmosfär, tågkontrollerat dessutom till sist vänd. Alla de dessa element är betydande. Inom mitt omständigheter verkar den sociala motivationen vara bästa. Förut räckte törhända sätt elementet, å andra sidan sätt märktes för att inte lära sig att vital miljön är.”

[ad_2]

Leave a Reply