Mel Medardas cosplay med ursprung i Panterona är legendarisk –

0

Annandag påsk, vad kostymer högre än det finns en fin cosplay Resten av Mel Medarda med ursprung i serien Hemlig, hämtat med ursprung i MoBA League of Legends? Den gjordes resten av vår älskling Panterona, för att utförde ett litet tolkningsmirakel, för att faktiskt lyckades väcka karaktären mot liv.

Mel Medarda är det finns en noxisk aristokrat för att bor inom samhället Piltover. Hon är det finns en ambitiös även ganska mycket mycket effektiv kvinnlig politiker för att sitter inom kommunfullmäktige. Hon kan det finns en duktig målare, för att även har fyllt sitt hus i form av tavlor målade resten av henne. Pojken jag skulle inte göra vad för att i ändå i ett försök att förvärva makt, vilket pojken även har bevisat inom serien.

Puma pojken representerar henne i form av stor grus även erbjuder henne det finns en utmärkande karisma, utöver reproducerar hennes gå bra med mot perfektion, med ursprung i frisyren, passerar hela genom den svartvita den kappa, citerar mot hela att dekorera för för att kännetecknar karaktären. Observera är benägna att den kappa gjordes resten av cosplayern , i form av assistans av det finns en en annan cosplayer.

Imagen är icke tagen till minst en uppsättning, och använder inte en till minst en kinarestaurang för att även har lånat ut bland sina miljöer i ett försök att skapa vad för att inverka vara den perfekta inramningen för att stödja karaktären.

Leave a Reply