Favoriterna åt Piolis efterträdare är identifierade

0

[ad_1]

<>

Helgmeddelande: Inter – Milan, Tottenham – Man. City även Feyenoord – PSV ↓↓↓


Inte för länge sedan hamnade Milan inom en rejäl resultatkris även omedelbart spekulerades som i fråga om bytet resten av tränaren Pioli.

“The Rossoneri” är inom det finns en serie resten av tre förluster inom mästerskapet, även inom de som mest uppdaterade 5 mästerskapsmatcherna har dom bara för att vunnit två den bästa poängen… även denna dag är de som oavgjort på 5:e tillräckligt med utrymme inom tabellen.

Ledningen litar ändå på Pioli, å andra sidan media hävdar är benägna att som är redo att förvandlas till ett tränarbyte på San Siro genom loppet av sommaren.

“Republika” rapporterar två favoriter anger orsak den nya tränaren inom Milan, särskilt Antonio Conte även De som Zerbi.

Conte kommer tryggt för att försvinna Tottenham även behöver återvända åt Italien, å andra sidan hans höga löner är redo att förvandlas till ett dilemma.

De som Zerbi även har varit det finns en hit inom Premier League på rodret inom Brighton även klubben närma sig helt för att inte är benägna att släppa honom lugnt då pojken även har två 12 månader vistelser på sitt kontrakt.



[ad_2]

Leave a Reply