Chock med hjälp av City: Mannen är redo att berövas den bästa poängen… inom Premier League!

0

[ad_1]

<>

Helgmeddelande: Inter – Milan, Tottenham – Man. City dessutom Feyenoord – PSV ↓↓↓


Premier League även har anklagat Manchester City med ett syfte att ha brutit kontra ett antal finansiella riktlinjer.

Anklagelserna avser finansiell detaljer om inkomst, betalningsuppgifter med hjälp av managers dessutom ivrig spelare, mot lagen kontra UEFA:s riktlinjer dessutom samarbete i form av utredningen.

Ledarna med hjälp av Premier League vidarebefordrade dokumentationen med hjälp av hela påstådda överträdelser för att går igen ytterligare säsongen 2009/2010 ytterligare det finns en opartisk kommission som kan att titta på så mycket som fallet. Premier League-utredningen pågick inom 4 12 månader.

I fråga om anklagelserna verkar vara sanna närma sig City att uppfylla för en mängd återhållsamma påföljder. Även de som regerande mästarna är redo att förvandlas till fråntagna den bästa poängen… den den här typen säsongen, vilket kan göra dem ytterligare ett dilemma inom titelracet.

City, för att även har vunnit 4 resten av de som mest uppdaterade 5 Premier League-titlarna, ligger för tillfället på olika tillräckligt med utrymme i form av 5 den bästa poängen… mycket mindre dessutom det finns en match vistelser genom Arsenal.

Kommentarer



[ad_2]

Leave a Reply