Bayern varnade Neuer: Som pojken gjorde kostymer honom för att inte!

0

[ad_1]

<>

Helgmeddelande: Inter – Milan, Tottenham – Man. City samt Feyenoord – PSV ↓↓↓


Manuel Neuer skapade ett bekymmer anger orsak både sig samt Bayern varje gång pojken efter Tysklands utslag ur världscupen inom Qatar bröt benet varje gång pojken åkte skidor.

För tillfället är är pojken igen inom rampljuset efter du kommer att behöva pratat i fråga om Bayerns sparkning resten av målvaktstränaren Tony Topalovic.

Topalovic är invid den tyske målvakten, mannen är dessutom hans gudfar, så målvakten accepterade för att inte utvisningen ordentligt.

”Som har varit ett massivt variation anger orsak mig, sätt hände alldeles plötsligt samt jag växte till chockad. “Jag förstår för att inte varför klubben agerade så, hans avskedande resten av mig för att i fråga om någon person hade “rivit resten av” del av mitt kranskärl, säger Noer.

Noers tillkännagivande följdes snabbt resten av Oliver Kahns reaktion.

“Som Neuer nämnde i fråga om Topalovics avgång kostymer för att inte honom för att kapten samt utställning för att inte klubbens värderingar. Noer har varit personligen påverkad samt vi visste är benägna att sätt jag skulle inte visa sig vara sätt.

Jag hamnade inom det finns en jämförbara händelse varje gång Sepp Mayer 2004 kände är benägna att förbundet hade svikit honom samt lämnat alla bitar. Jag brukade vara arg samt upprörd, å andra sidan jag visste är benägna att lagets gemensamma mål som har varit mest betydelsefull, så jag höll tyst samt talade för att inte offentligt. “Manuel gjorde helt om samt vi du kommer att behöva ett seriöst namn”, nämnde Khan.



[ad_2]

Leave a Reply