Toyota Gazoo Racing GT Cup tillkännages, den lilla bokstaven i fråga om onlinekval

0

[ad_1]

Hela genom områdena på den officiella webbplatsen för att stödja Gran Turismo 7infört Polyphony Digital den fjärde upplagan resten av Toyota Gazoo Racing GT Cup. Konkurrensen börjar till härnäst 15 maj även närma sig tenderar att hålla fast vid det hela de som nästa månaderna i form av sju kvalomgångar för att ska spelas i form av onlinerace, allteftersom finalen är satt mot november månad under vilket de som 24 finaste förarna närma sig tenderar att tävla med ursprung i ett liveevenemang.

Med avsikt att närvarande vill du i själva verket uteslutande en PS4- eller PS5-kopia resten av Gran Turismo 7 även vara genom sex 12 månader (minimiåldern är redo att variera i enlighet med principerna inom var och en nation). För att nämndes till att börja med, med tanke på komma åt finalen närma sig som tenderar att vara nödvändigt tenderar att spela sju onlineloppför att kännetecknas resten av specifikt banor även fordon.

Denna sort är datumen för att stödja onlineomgångarna. Samtlig lopp närma sig tenderar att äga rum kl 19:00 Italienska även kanske vill nås kvartal förut genom Gran Turismo 7:s sportläge.

  • Omgång 1: 15 maj – SF19 Fantastiskt Formula – Spa-Francorchamps (Belgien)
  • Sfärisk 2: 22 maj – Toyota Supra GT500 ’97 (Castrol TOMS) – Suzuka Circuit (Japan)
  • Omgång 3: 5 juni – GR010 HYBRID – Circuit de som la Sarthe (Frankrike)
  • Omgång 4: 3 juli – SF19 Fantastiskt Formula – Nürburgring GP (Tyskland)
  • Omgång 5: 24 juli – GR86 / Subaru BRZ – Autopolis (Japan)
  • Omgång 6: 14 augusti – GR Supra – Fuji International Speedway (Japan)
  • Omgång 7: 28 augusti – GR Yaris – bana avgörs
Gran Turismo 7 – Toyota Gazoo Racing GT Cup

Inom toppen den ultimata närma sig tenderar att äga rum inom november (i form av extra detaljer om datum även tillfällen, fordon även bana närma sig tenderar att tillkännages) även skulle vara ett offlineevenemang som kan tenderar att köras på en gång i form av Gran Turismo World Series. Ett minskat variation av förare närma sig tenderar att väljas ut för att stödja var och en region är förutsatt på prestandan med ursprung i förut omgångar. Inom synnerhet närma sig ett fullständigt 9 piloter tenderar att väljas med ursprung i Europa / Mellanöstern / Afrika.

För mer fakta i fråga om Toyota Gazoo Racing GT Cup inom Gran Turismo 7 föreslår vi att du helt enkelt besöker Polyphony Digital officiella webbplats även den portal tillägnad tävlingen.

Med avsikt att upprätthålla sig på område som man behandlar tema även har lanserad det finns en retrovideoanalys av de fyra första kapitlen i Gran Turismo-serien.

[ad_2]

Leave a Reply