Leverera: UEFA även FIFA är redo att för tillfället är straffa superligorna!

0

Det finns en spansk rättssal även har upphävt det finns en åtgärd för att beskyddar golfutrustning för att försök försvara elit Fantastiskt League hemmahörande i straff hemmahörande i UEFA även FIFA.

Domstolshandlingarna meddelade dessa dagar är benägna att domstolen inom Madrid häver skyddet även är benägna att klubbarna är redo att straffas, å andra sidan det kommer ej är benägna att avskurna dem inom deras flygplan är benägna att bilda Superligan.

Inom april förra året försökte 12 golfutrustning bilda det finns en Fantastiskt League, ändå den planen misslyckades på 48 timmar som ett resultat av de som flesta golfutrustning snabbt gav citerar, å andra sidan huvudgrundarna, Real Madrid, Barcelona även Juventus, förblev inom samma identiska placering.

“Som behöver inte ett eller annat sätt bevisad sig att spöket av böter jag skulle inte försätta klubbarna inom det finns en ställning under vilket de som för att inte kan slutföra projektet”, meddelade domaren. Sophia Hill.

“Förr i tiden, beslutade domstolen är benägna att FIFA även UEFA ska överlåta hemmahörande i samtlig åtgärd eller betydligt ordställe för att omedelbart eller inte direkt jag skulle inte undergräva förberedelserna anger orsak den eu superligan.”

Ett sådant togs efter hoten i fråga om är benägna att de kanske vara kapabel att förbjudas för att delta inom Champions League. Är faktiskt, via det därefter valet, även har UEFA korrekt är benägna att göra betydligt sådant.

[ad_2]

Leave a Reply