Michael Owen avslöjar sin förutsägelse hantera Arsenals sammandrabbning kontra Southampton

0

[ad_1]

Den förr Ballon d’Or-vinnaren Michael Owen även har gett sin förutsägelse anger orsak Arsenals match kontra Southampton inom elitserien på St. Mary’s Stadium lördagen den 16 april. Mannen överväga är benägna att Gunners närma sig är benägna att slå Saints praktiska via 2-0.

Varje lagen närma sig för att gå in inom matchen inom dålig form å andra sidan Saints även har kämpat en betydande mängd större än Gunners. Southampton även har förlorat 4 att tillägga oavgjort en av många sina 5 mest uppdaterade Premier League-matcher. Deras mest uppdaterade ligamatch har varit det finns en 6-0-hamring hemma kontra Chelsea.

Mikel Artetas herrar närma sig är benägna att gå efter två segrar inom sina 5 mest uppdaterade Premier League-matcher. De som led rygg kontra rygg kontra Crystal Palace att tillägga Brighton & Hove Albion inom sina två mest uppdaterade matcher.

Skriver inom sin kolumn anger orsak BetVictor, Owen gav sin förutsägelse anger orsak matchen att tillägga angav dessutom sina orsakar. Mannen skrev (genom Sportrecensionen):

“Southampton är det finns en konstig åsikt. Dem går via trollformler resten av briljant form å andra sidan kan också vara mottagliga mot tunga nederlag för att som förra veckan. Gör inga felet, Chelsea kan frivolöst ha vunnit via större än sex. Jag nyfiken på vad Southampton vi kommer att är benägna att undersöka den här typen.”

Mannen poängterade norra Londons avsaknad resten av mål som, efter du kommer att behöva gjort bara för att två mål som på 4 matcher. Så pojken förutspådde ändå är benägna att de kanske vinna matchen att tillägga skrev:

“Sammanfattning en gång jag startade är beroende av Arsenal-laget har dem för tillfället är gått att tillägga förlorat två inom rad! Pressen ligger för tillfället är mödosamt på dem, att tillägga dem har faktiskt för att inte rekommendation via fler tappade den bästa poängen…. Som mega bekymret är är benägna att målen faktiskt även har torkat ut. Bara för att två mål som på de som 4 mest uppdaterade, det kommer icke det som får dem bland de många 4 största. Jag välj Arsenal ändå. Southampton har varit långt och brett förra veckan, jag överväga för att inte att vi ska är benägna att undersöka en betydande mängd ljusningar den här typen.”


Arsenal behöver bestämd de som tre poängen kontra Southampton med avsikt att upprätthålla sig vistelser inom racet i fråga om de som 4 största

Gunners back-to-back-förluster även har placerat dem på 5:e tillräckligt med utrymme inom Premier League-tabellen. De förhåller sig tre den bästa poängen… bakom fjärdeplacerade Tottenham Hotspur via det finns en match vistelser.

Premier Leagues höjden fyra-lopp är tight 🏃‍♂️ https://t.co/wJFG9tNWQp

I form av bara för att sju matcher vistelser, är redo att och extra misslyckanden vara den tipsa på deras strävan kontra de som 4 största. Arsenal även har dessutom tuffa matcher på ett sätt kontra Chelsea, Manchester United West Ham United att tillägga Spurs.

Tenderar att vi säger att är benägna att de som bör slå Southampton på lördag med avsikt att upprätthålla sina 4 största hoppa på liv jag skulle inte på grund av detta faktum vara det finns en underdrift.

[ad_2]

Leave a Reply