Penarol vs Olimpia förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter men även extra

0

Gruppspelet inom 2022 Copa Libertadores återvänder den den här typen veckan men även närma sig är benägna att låt oss titta på Penarol vara ett nummer med hjälp av Olimpia på Estadio Campeon del Siglo på onsdag.

Penarol påbörjade sitt Copa Libertadores-lopp i form av det finns en 2-1-förlust emot Colon de som Santa Fe, för att sammanfattning hade återvänt åt konkurrensen efter 12 års frånvaro. De som Decano hade turen är benägna att för att inte ha förlorat i form av verkar större marginal då de som kämpade så att fixa resten av sina motståndares explosiva angrepp.

Penarol sitter för tillfället är inom baksidan resten av gruppen i form av noll den bästa poängen…. De befinner sig femfaldiga vinnare resten av den prestigefyllda turneringen å andra sidan även har slagits ut ur gruppspelet inom sina åtta mest uppdaterade framträdanden inom konkurrensen.

Olimpia spelade ut det finns en mållös oavgjord match emot Cerro Porteno inom premiären inom tisdags. Då å andra sidan gästerna hade sin beskärda del resten av sannolikheterna är benägna att göra mål som skapade deras motståndare de som högre sannolikheterna men även måhända förtjänade att uppnå.

Bortalaget sitter en position men även det finns en den bästa poängen… genom sina värdar under loppet av veckan inom grupptabellen. De kommer försök att förmedla sin första internationella inom marknadsföringskampanj efter de utför på onsdag.


Penarol vs Olimpia konfronterad den ene den andre

Under loppet av veckan närma sig sammandrabbningen att fokusera på som allra första tävlingsmötet mellan Penarol men även Olimpia. Den 2 lagen hade förr bara för att mötts inom det finns en vänskapsmatch inom januari 2014. Olimpia vunnit matchen i form av 1-0.

Penarol Form Information (hela tävlingar): WLDDW

Olimpia Formguide (hela tävlingar): LDLWL


Penarol vs Olimpia

Penarol

Valentín Rodríguez men även Thiago Cardozo är varje skadade och kommer icke är benägna att spela någon person funktion inom mittveckan.

Trasig: Valentin Rodríguez, Thiago Cardozo

Osäker: Ingen person

Upphängd: Ingen person

Olimpia

Derlis Gonzalez ägde rum inträffade resten av trasig emot Cerro Porteno förra veckan men även är redo att därefter för att inte vara inom form så att spela onsdagens match. Saul Salcedo men även Luis Caceres är varje skadade men även förväntas för att inte spela.

Trasig: Saul Salcedo, Luis Caceres

Osäker: Derlis Gonzalez

Upphängd: Ingen person


Penarol vs Olimpia troligen laguttagningarna

Penarol troligen laguttagningarna (4-5-1): Kevin Dawson (GK); Juan Ramos, Edgar Elizalde, Ramon Arias, Ezequiel Busquets; Federico Carrizo, Damian Musto, Walter Gargano, Pablo Ceppelini, Ignacio Laquintana; Agustin Alvarez

Olimpia troligen laguttagningarna (4-4-2): Gaston Olveira (GK); Matteo Gamarra, Antolin Alcaraz, Luis Zarate, Victor Salazar; Fernando Cardozo Hugo Quintana, Marcos Gomez, Alejandro Silva; Jorge Recalde, Walter Gonzalez


Penarol vs Olimpia

Penarols mest uppdaterade konsekvens slutligen slutar tre matcher och använder inte en seger genom hela tävlingar. De befinner sig obesegrade inom sina tre mest uppdaterade hemmamatcher men även närma sig är benägna att försök att maximera sin hemmafördel den den här typen veckan.

Olimpia är till minst en tre-spels segerfri körning men även även har bara för att vunnit en av många sina 5 mest uppdaterade inom hela tävlingar. Värdarna måste ha sammanfattning nog så att poppar ut på höjden den den här typen veckan.

Förutsägelse: Penarol 2-1 Olimpia

Leave a Reply