Konami tog kritiken en betydande mängd allvarligt

0

[ad_1]

e-fotboll 2022 den hyllades för att den sämsta titeln 2021, resten av pressen även resten av idrottsman. Konami resten av honom påstod sig ha tagen allvarligt de som kritik för att mottagits även försökte ange faktorerna för att orsakade dem inom ett formellt upptäck för att skickades åt Video Games Chronicles-webbplatsen.

Som svar på den huvudspråket i Japan utgivaren, för att talade hela genom sin konsult, dvs bekymmer de som berodde helt på övergången åt den nya motorn även nya plattformar, vilket komplicerade utvecklarnas arbete en betydande mängd. Rätt sätt att för att i ändå är som hårt är benägna att ange det finns en den som nödvändig fråga: “Spelets ofullständighet berodde på ett antal komponenter, tillsammans med övergången åt det finns en ny spelmotor, hjälper med hjälp av den mest uppdaterade generationens konsoler, specifikt PS5 även Xbox Series X även S, den nya free-to-play-modellen även vår vilja är benägna att lansera sporten så snabbt för att genomförbar.

Summan resten av dessa komponenter är välkänd med hjälp av firman: “På grund av detta fick sporten ett par en betydande mängd hårda kommentarer i fråga om dess standarden. Av den anledningen som lanseringen resten av eFootball 2022 inom september även har vi ändå prioriterat korrektioner även korrigeringar är förutsatt på feedbacken även kommentarerna.

Vi övertagande våra spelares åsikter på massiva allvar. […]Vi kommer att är benägna att hålla det uppe är benägna att arbeta i form av sporten med tanke på reformera som och eftersom hela tiden närma sig spelarfeedback hela tiden är benägna att uppskattas en betydande mängd.

På tal i fråga om varför lanseringen skyndades, gav Konami det finns en rent ekonomisk anledning, specifikt är benägna att fotbollsspel kommer att bli lanseras inom samband i form av starten resten av EM, då de flesta är för att väsentligen den mest intresserad. Till eldstaden citerar som jag skulle inte inom princip ha skjutit citerar releasen i form av ett 12 månader.

Vi hålla uppe för version 1.0.0 av eFootball 2022för att skulle vara tillgänglig med ursprung i även i form av den 14 april 2022, med tanke på kontrollera i fråga om betydligt korrektioner i sanningen även har gjorts eller i fråga om som ändå är det finns en stor ett sätt är benägna att gå.

[ad_2]

Leave a Reply