Lens vs Nice förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter men även extra

0

[ad_1]

På söndag är Lens ett gäng anger orsak Trevlig inom det finns en Ligue 1 match på Stade Bollaert-Delelis.

Lens ligger denna dag på 10:e tillräckligt med utrymme inom tabellen, då däremot Nice ändå åker högt på 5:e tillräckligt med utrymme.

Vilka resten av dessa sidor närma sig att uppnå höjden inom helgen?


Lins vs Nice

Efter det finns en fantastisk börja på marknadsföringskampanj för att fick dem tenderar att förmedla sig det toppet för att tvåa inom ligatabellen, även har Lens form avtagit betydligt de som mest uppdaterade månaderna, vilket resulterat inom tenderar att de som halkade kommer in inom center resten av tabellen.

Av den anledningen som årsskiftet har dom bara för att vunnit 5 resten av sina 11 matcher men även även har lidit 4 förluster, stadigt inom händerna på kämpande sidor.

Senast föll Lens via 1-0 kontra Champions League-jagande Strasbourg, vilket betyder att de som denna dag bara för att även har det finns en seger på 4 matcher.

Nice tog sig på en gång nämner ytterligare tvåan efter 5 raka funktioner mellan december men även januari, å andra sidan eftersom den dess även har formaliteten sviktat.

Christophe Galtiers karlar tog en stor seger den 5 mars genom Paris St. Germain, å andra sidan eftersom den de som slog de som utvalda mästarna har dom för att inte vunnit och extra det finns en match, två oavgjorda men även fel det finns en.

Senast gjorde de som oavgjort 1-1 via olika högflygare Rennes, vilket, göra en ersättning för deras poängförmåga, för att inte hade varit ett dåligt slutresultat anger orsak Nice.

Senast dessa sidor möttes mottagit Nice via 2-1, men även måste du åter ytterligare 2014 att kunna låt oss senast Lens besegrade dem.

Linsformguide: WLDWL

Bravo formulärguide: WWDLD

Lens vs Nice

Lins

Lens även har inga idrottsman uteslutna anger orsak sätt denna sort sporten, vilket betyder att dom har ett grupp via full effektivitet tenderar att anlita.

Skadade: Ingen person

Osäker: Ingen person

Upphängd: Ingen person

Fin

Alexis Claude Maurice är utesluten anger orsak Nice, då däremot mittfältaren Morgan Schneiderlin är också osäker.

Skadade: Alexis Claude Maurice

Osäker: Morgan Schneiderlin

Upphängd: Ingen person

Lens vs Nice troligen laguttaningarna

Objektiv förutspådd XI (3-4-1-2): Wuilker Farinez, Jonathan Gradit, Kevin Danso, Facundo Medina, Jonathan Clauss, Cheick Doucoure, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Gael KakutaIgnatius Ganago, Arnaud Kalimuendo

Nice förutspådde XI (4-4-2): Walter Benitez, Jordan Lotomba, Jean-Clair Todibo, Dante, Melvin Bard, Justin Kluivert, Mario Lemina, Pablo Rosario, Khephren Thuram, Amine Gouiri, Andy Delort


Lens vs Nice

Lens är redo att vara till 1 en bit resten av en tunn form för tillfället, å andra sidan på pappret är redo att de som ändå ge Nice ett strängt test inom helgen, som ett resultat av de förhåller sig organiserade, är redo att göra mål som men även även har ett stabilt skydd.

Nice är ändå ändå kan “i en position att slå personer för att i ändå inom Ligue 1 på sin dygn, men även efter deras oavgjorda match via Rennes förra helgen närma sig de som tenderar att vara självsäkra denna sort.

På detta är redo att gå åt varje hållen, å andra sidan förutsägelsen är det finns en tajt bortaseger.

Förutsägelse: Objektiv 1-2 Tilltalande

[ad_2]

Leave a Reply