“Jag tros tenderar att vi kommer att få högre välja inom returmatchen”

0

Roma åkte på och extra ett nederlag emot Bodo/Glimt inom Conference League. Norrmännen vunnit inom går natt i form av 2:1 inom den primära kvartsfinalmatchen. Bodo/Glimt även har slagit Roma den denna sort säsongen, det finns en match slutade oavgjort.

Oavsett nederlaget samt tenderar att Roma ändå för att inte även har någon person seger genom Bodo/Glimt, tycker tränaren med hjälp av “vargen”, Jose Mourinho, tenderar att hans team är segerkandidat tenderar att kvala ytterligare semifinal.

”Det är det klart tenderar att Bodo/Glimt är det finns en tuff motståndare, å andra sidan jag överväga att vi ska du kommer att ha högre välja inom returmatchen. Inom två aktioner dömdes vi offside, vilket för att inte fanns. Det finns en bekräftade domaren offside ens antar bollen kastades ut. “Det är det klart på vilken scen rättegången hade varit”, uttalas Mourinho. Problemet med hjälp av portugisen är Mancinis kroppsskada.

“Jag rädd med hjälp av hans kroppsskada. Skadade p.g.a. plastfältet, denna sort även har vi ingen person kontroll. “UEFA kommer att få spela på sådana flygplan, det finns inte ett skvatt vi är redo att göra denna sort.”

[ad_2]

Leave a Reply