Microsoft är firman via de perfekta arbetskulturen på denna planet, anger orsak Comparably

0

[ad_1]

Jämförbart genomförde det finns en omröstning resten av de som gigantiska bolagen på denna planet, för att bekräftade sätt Microsoft även den som företag via de perfekta arbetskulturen mot världen, förlitar sig på ganska många element för att uppmärksammas inom rapporten.

Undersökningen är uppbyggd på 20 antal ämnena relaterat mot arbetsmiljön för att definierar “arbetsplatskulturen”, tillsammans med alternativ mot personalen även förmåner, sökandet efter det finns en balans mellan arbetstid även fritid, möjligheter mot en expert förbättring, personalledning även relationer via chefer via mera.

Microsoft bekräftade sig vara sätt som företag via de perfekta “arbetsplatskulturen”, i fråga om den är redo att definieras för att sådan, bland de många för att granskades inom undersökningen, vilket ledde mot det finns en det allmänna betyg resten av 50 bästa internationella företag om dessa specifikt funktioner resten av arbetsmiljön.

På olika tillräckligt med utrymme vi upptäcker att vi IBM även på 3:e Google, å andra sidan sätt finns bara om inga olika som företag verksamma inuti videospelsområdet.

Satya Nadella, vd anger orsak Microsoft

Såväl som är de som allra flesta som företag amerikanska, vilket ställer säkert tvivel i fråga om valet för att undersökts resten av Comparables djupgående utvärderingsdestination. Låtlektioner oss inom alla de omständigheter låt oss titta på höjden tio framkom ifrån denna omröstning:

  1. Microsoft
  2. IBM
  3. Google
  4. HubSpot
  5. Elsevier
  6. Chegg
  7. Concentrix
  8. RingCentral
  9. Experian
  10. Estée Lauder Companies

[ad_2]

Leave a Reply