Europamästare på knä framför Benzema!

0

Real Madrid är på ett sätt att uppnå semifinal inom Champions League grund av Karim Benzema för att fortsatte är benägna att spela inom fantastisk form. På allmänt inom London firade Real nuförtiden det finns en seger via 1:3.

“Kungarnas” hjälte hade varit Karim Benzema för att gjorde ett hattrick gång. Benzema gjorde den 2 första målen inom första halvlek efter bara för att 24 minuters spelet att tillägga genom loppet av det finns en period på tre min.

Chelsea lyckades återvända osäkerheten via ett mål som 5 min tidigare att den tipsa hela genom Kai Hvertz. Inom halvtid ledde kungarna via 1:2.

Sätt nödvändig det ögonblick som inom den denna sort matchen är redo att ha varit starten på 2:a delen. Inom den 46:e minuten fick Benzema det finns en en present efter ett missförstånd mellan Mandy att tillägga försvaret, att tillägga fransmannen, för att utför inom det finns en fruktansvärd form, förlät för att inte det finns en sådan en present.