kraschar på PS5, föreslår författarna som ett sätt att återställa kampanjens utvecklingsidealer

0

genom vilket PS5-versionen resten av Marvel’s Avengers nuvarande process det finns en del krascha, inte för länge sedan. Teamet strävar till minst en ett svar dock för tillfället föreslår utvecklingsteamet tenderar att det finns en ett svar är nysta problemet återställa kampanjens utvecklingsidealer. Tydligt avbryter på detta för att inte karaktärernas utvecklingsidealer.

Crystal Dynamics bekräftade problemet inom PS5-versionen resten av Marvel’s Avengers den 29 mars, efter lanseringen resten av patch 2.3 anger orsak sporten. Det följande dygn nämnde teamet tenderar att de som jobbade till minst en reparera samt önskades vara kapabel att göra den tillgänglig så snabbt för att uppnåelig. För tillfället erbjöd mannen spelarna det finns en en teknik som ett sätt att åtgärda problemet för att hade fungerat inom säkert instanser: tenderar att avbryta kampanjens utvecklingsidealer. I fråga om du ej jag vet att, låter Marvel’s Avengers dig göra sätt avbryta kampanjens utvecklingsidealer anger orsak ha förmågan att upprepa uppgift. Denna operation har inte någon effekt på erfarenhetspoäng, karaktärsframsteg samt samlarobjekt för att även har vunnits resultat i åt den syftet. Spelaren bör alldeles okomplicerat upprepa berättelseuppdragen som ett sätt att låsa citerar dem gång.

Tenderar att tvingas göra på detta p.g.a. det finns en bugg är tydligt för att inte sätt finaste, dock inom alla de instanser är sätt uteslutande en överdriven ett svar för individer som för att inte behöver redo på tenderar att det finns en reparera levereras till Marvel’s Avengers. Inom skrivande stund även har Crystal Dynamics men för att inte rapporterat någon person ett svar på på detta bekymmer.

Leave a Reply