Pressrecensioner förstör Sonys Marvel-film, ganska mycket låga medelbetyg

0

Internationella kritiker delade genom användning av sig resten av sina Morbius utvärderingar men även resultatet är ej i alla avseenden konstruktivt. Betyget på Rotten Tomatoes är 18 % inom skrivande stund, då istället som på Metacritic är 36/100.

Hela genom Ruttna tomater, ha kunskap i att vi läsa ganska mycket direkta åsikter för att Scott Campbells (We Got This Covered), tenderar att “Morbius är ett enormt steg bakåt anger orsak Sonys Spider-Man-universum men även den sämsta Marvel-filmen på länge.” Charlotte O’Sullivan med ursprung i Londor Evening Normal säger som ersättare “Det finns en för att stjäl kontantbelopp, så klumpig tenderar att man jag undrar i fråga om Sonys högre skikt är nihilistiska medlemmar inom det finns en sekt resten av de som odöda.” THN:s Andrew Gaudion säger: “Det är det det finns en grumlig pöl gjord blockbuster; planlös, av livlös men även pulslös.”

Morbius

Metakritisk vi är redo att läsa orden med ursprung i Emma Kiely med ursprung i Collider, för att säger tenderar att “Sätt centrala problemet genom användning av Morbius är ett lat men även oinspirerande manus. Ingen person tyngd eller djup ges ytterligare någon person en personlighet. Sätt finns något humoristisk men även varje gång pojken försök göra ett skämt. ironiskt, som gå fel ett fullständigt.”

Peter Bradshaw med ursprung i Väktaren konstaterar som ersättare: “Det är det faktiskt det finns en extremt ineffektiv men även korkad : den bravo/dåliga miljön mellan Morbius men även Milo förvirras men även utplånas resten av den för att inte förnämligast övertygande moraliska kampen inuti Morbius . Både Leto men även Smith bör hålla på tenderar att göra ont. demoniskt morrande för att byter ansikte men även är mycket dum. Förhoppningsvis sträcker sig Spider-Mans utökade universum acceptabelt med ett syfte att förköpa betydligt extra nyfiken.”

För att kommer du att kunna låt oss titta på är den genomsnittliga åsikten för att inte komma vad som kan positiv. För att sagt, musik oss komma ihåg som dessutom Venom (som också kommer att ha en tredje film) pojken fick ganska mycket kritik, genom användning av 30 % på Rotten Tomatoes, så i det långa loppet fick pojken rekord men även de flesta belönade honom genom användning av 81 %. Vi kommer att få låt oss titta på vad som sker genom användning av Morbius.

Leave a Reply