United behöver ha Kane, erbjuda Martial för att “ersättare”

0

Manchester United kan ge Anthony Martial inom “affären” med ett syfte att säkra övergången resten av Tottenham-stjärnan Harry Kane inom sommarsäsong, hävdar “ESPN”.

United är har intresse resten av det finns en anfallare mot sommaren genom användning av Kane för att ett resten av huvudalternativen, så Tottenham värderar sin 28-årige anfallare mot större än 100 hundratusentals kilo, som är ett besvär anger orsak “djävlarna”, för att ska försök att övervinna honom hela genom tenderar att Martial, för att är faktiskt är utlånad inom Sevilla, norra London.

Tottenham även har varit har intresse resten av Martial tillförene, även när fransmannen vill ha det finns en övergång mot Spanien. Martial även har ett kontrakt genom användning av United mot 2024 genom användning av option på och extra ett 12 månader. Pojken även har ett mål som på 8 matcher anger orsak Sevilla, vilket knappast närma sig tenderar att lösas till minst en helt övergång p.g.a. anfallarens alltför höga arbetsförtjänst.

United hoppas först på tenderar att utse det finns en ny helt manager tidigare än säsongen är ultimata, för att pojken ska gå dessutom “butiker” ivrig spelare genom användning av genom loppet av sommaren, även när man föreställa tenderar att huvudmålet är mittfältare dessutom anfallare.

[ad_2]

Leave a Reply