Det betyder resten av Chris Rocks touch på i fråga om Jada Pinkett Smith på Oscars 2022 utforskas

Chris Rocks skämt för att hänvisade mot Will Smiths fru, Jada Pinkett Smith, ledde mot ett bråk på scenen för att för att inte hade varit skrivet dessutom svar ifrån de flesta av folket på sociala media. För att det finns en referens mot Pinkett Smiths en blick nämnde Rock:

“Jada, jag gillar dig. GI Jane 2, är redo att för att inte redo genom användning av tenderar att låt oss titta på den.”

VIA JAPANSK TELEVISION: Sätt ocensurerade utbytet mellan Will Smith dessutom Chris Rock https://t.co/j0Z184ZyXa

Smith framstod fnissa efter kommentaren, å andra sidan pojken gick hastigt citerar på scenen dessutom slog mot Rock. Den efteråt nämnde då: “Will Smith slog sammanfattning ur mig.” Även när Smiths kommentarer hade varit tysta när som helst pojken gick igen mot sin tillräckligt med utrymme, nämnde pojken mot Rock, “Håll min frus namn av utomhus din jävla mun.”


Betydelsen resten av Chris Rocks skämt

Chris Rocks skämt togs för att inte emot effektivt resten av Will Smith p.g.a. den förstnämndes GI Jane-referens. Ordet GI Jane syftar på ett kvinnligt nummer inom den amerikanska försvarsmakten.

Det är det smeknamnet till 1 tjej som kan vara inom militären, är kraftfull dessutom aggressiv dessutom bryter sig komma in inom ett historiskt manligt karriär eller hobby. Det är vanligtvis namnet till 1 en film ifrån 1997 genom användning av Demi Moore inom spetsen, för att utför det finns en kvinnlig sjöofficer för att effektivt klarar sig hela genom Navy SEAL-utbildning.

Jada Pinkett Smiths en blick hade varit ett {resultat av} alopeci, p.g.a. vilken hon rakade sitt främsta 2021. Moores en personlighet inom film ifrån 1997 hade varit dessutom skallig, vilket som svar på plikt ledde mot ett skämt resten av Rock.

Deadlines källor nämnde tenderar att Chris Rock kontaktade Will Smith med ett syfte att be i fråga om ursäkt, dessutom Denzel Washington växte till dessutom inblandad. Det ögonblick som hade varit mycket mer overkligt då Smith nominerades för att stödja Warner Bros. sportdrama, Kung Richard, dessutom återvände mot scenen med ett syfte att göra till synes på sitt värdet för att stödja största skådespelare. Presentatören P. Diddy nämnde:

“Will, Chris, vi måste fixa sätt för att det finns en hushåll på guldfesten. Anger orsak för tillfället är går vi vidare genom användning av kärlek.”

När som helst Smith återvände med ett syfte att bära priset för att stödja största skådespelare, talade pojken i fråga om det ögonblick som genom användning av Rock dessutom nämnde:

“Jag behöver be The Academy i fråga om ursäkt; Jag behöver be alla de mina mednominerade i fråga om ursäkt. Jag räkna med tenderar att Akademin bjuder komma in mig igen.”

Pojken farligt ändå för att inte i fråga om ursäkt Chris Rock på scen dessutom pratade som ersättare i fråga om vad för att hände genom användning av hänvisning mot Richard Williams, far mot Venus dessutom Serena Williams, dessutom det finns en en personlighet pojken porträtterade inom Kung Richard. Pojken nämnde:

“Richard Williams hade varit det finns en hård försvarare resten av sin hushåll. Inom den denna sort tiden resten av mitt liv, inom på detta andra, är jag överväldigad resten av vad Gud uppmanar mig tenderar att göra dessutom vara inom den denna sort världen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + fifteen =