Saudierna närmast Chelsea, erbjuda 2,7 miljarder kilo!

0

Hantera erbjudandet att handla Chelsea (18 mars) hävdar engelsk media är benägna att “Saudi Media”, sätt gigantiska medieföretaget inom Mellanöstern, är första tippad, efter du kommer att ha lagt ett otrolig princip på 2,7 miljarder kilo för att stödja detta Europamästaren.

Efter sanktioner gentemot chefen Roman Abramovich kontrolleras klubbens kontantbelopp resten av den brittiska den federala regeringen, att tillägga klubben förväntas säljas effektivt för att det är den är redo att hålla fast vid det är benägna att fungera vanligtvis efter är benägna att sponsorer dragit sig igen att tillägga Barclays Finansinstitut stängt resten av deras konto.

I rad med CBS Sports även har sätt saudiska firman lagt sätt förmodligen den mest seriösa budet på 2,7 miljarder kilo, som ett resultat av deras chef, Mohamed Al-Herreiji, är ett massivt fan resten av “blues”. Saudi Media även har det finns en årlig intäkt på 70 770 tiotusentals, å andra sidan erbjudandet betraktas som via olika privata finansiärer ifrån Saudiarabien, å andra sidan mot distinktion ifrån Newcastle-köpare även har den denna ingen person omedelbart inblandning inom den federala regeringen.

[ad_2]

Leave a Reply